Hvorfor behandler vi dine personopplysninger

XillUp behandler personopplysninger slik at du kan gjennomføre eller utvikle kurs. Vi behandler også personopplysninger for å administrere tjenesten, i forbindelse med betaling eller generelt for å følge deg opp.

Behandlingen baseres på den avtale du inngår ved bruk av XillUp, lovpålagte krav eller berettiget interesse for å følge deg opp som kunde eller besøkende på nettsidene.

Hvem vi er

XillUp eies av Garnes Data AS, Drammensveien 167, 0277 Oslo

Kommentarer

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også den besøkendes IP-adresse og nettleserbrukeragentstreng for å hjelpe deteksjon av spam.

En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kalt en hash) kan gis til Gravatar-tjenesten for å se om du bruker den. Personvernerklæringen for Gravatar-tjenesten er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din, er profilbildet ditt synlig for publikum i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde posisjonsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut alle posisjonsdata fra bilder på nettstedet.

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettsted i informasjonskapsler. Dette er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut dine detaljer igjen når du legger igjen en annen kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du besøker innloggingssiden vår, angir vi en midlertidig informasjonskapsel for å finne ut om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og utløper når du lukker nettleseren.

Når du logger inn, vil vi også sette opp informasjonskapsler for å lagre innloggingsinformasjonen din og skjermvisningsvalgene dine. Informasjonskapsler for innlogging varer i to dager, og informasjonskapsler for skjermalternativer varer i et år. Hvis du velger “Husk meg”, vil påloggingen vedvare i to uker. Hvis du logger av kontoen din, fjernes informasjonskapslene for pålogging.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, lagres en ekstra informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og indikerer bare innleggs-ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ekstra tredjepartssporing og overvåke samhandlingen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samhandlingen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på dette nettstedet.

Hvem vi deler dataene dine med

Garnes Data bruker Microsoft Azure for hosting av XillUp. Utover dette vi ikke deler dataene dine med noen andre.

Alle data behandles på Microsft Azure innenfor EU/EØS.
Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, Washington 98052, US

Hvor lenge vi beholder dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og metadataene på så lenge du er registrert som bruker hos XillUp. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan når som helst se, redigere eller slette sine personlige opplysninger (unntatt at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over opplysningene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil av personopplysningene vi har om deg, inkludert eventuelle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter, begrenser eller protestere mot behandlingen av personopplysningene vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å oppbevare for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Dersom du ønsker kan du rette en klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet i Norge.

Hvor vi sender dataene dine

Besøkendes kommentarer kan kontrolleres gjennom en automatisert spamdeteksjonstjeneste.

Slik beskytter vi dataene dine

Garnes Data AS beskytter dataene dine med tekniske og organisatoriske tiltakene for å sikre at vi behandler dine personopplysninger på en trygg måte og at behandlingen utføres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger.

Rutiner for sikkerhetshendelser

Databrudd håndteres i henhold til Lov om behandling av personopplysninger eller gjeldende lokale lover.

Hvilke tredjeparter mottar vi data fra

XillUp mottar ikke data fra tredjeparter.

Automatisert beslutningstaking og / eller profilering vi gjør med brukerdata

XillUp bruker ikke automatisert beslutningstaking eller profilering for besøkende på nettsiden xillup.com, studentene eller instruktørene.

Dine rettigheter

I henhold til artikkel 15 – 22 i personvernforordningen har du rett til å kreve:

  • innsyn i behandlingen av dine personopplysninger
  • retting, begrensning eller sletting av dine personopplysninger
  • protestere mot behandlingen
  • dataportabilitet
  • klage på vår behandling av personopplysninger til tilsynsmyndigheten (Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo)
  • der behandlingen er basert på samtykke (personvernforordningen art. 6 (1) a eller 9 (2) a) kan du når som helst trekke dette tilbake.

Kontaktinformasjonen

Du kan kontakte oss på post@xillup.com

Garnes Data AS, Drammensveien 167, 0277 Oslo